Into the Magic Shop

Misschien moet ik eerst even uitleggen hoe ik überhaupt bij deze titel kom (maar ik vrees dat dat voor bijna alle boeken die in mijn kast staan wel geldt… en terwijl ik dit type bedenk ik me dat dat natuurlijk voor ieder boek en iedere lezer geldt…)

De afgelopen jaren is er veel veranderd in mijn leven. Soms was ik daar zelf de regisseur van, maar vaak voelde ik me ook overvallen door wat het leven me gaf. Het regisseren van mijn burn-out was in ieder geval geen bewuste keuze, maar ik ben me er wel van bewust geworden dat ik toch steeds zelf aan het roer heb gestaan van alle gebeurtenissen in mijn leven, waaronder mijn burn-out. En dat besef, dat je altijd aan het roer staan van je eigen leven, dat je altijd zelf de regie hebt, ook al is dat soms met de attributen die het universum je toewerpt (en waren dat niet persé de attributen die je zelf had uitgekozen) heeft me op het pad van ‘manifesteren’ gebracht.

En dat is waar dit mooie verhaal over gaat. Over het visualiseren en manifesteren van je eigen leven. De schrijver van dit boek neemt je mee naar zijn eigen jeugd. Vertelt je over de attributen die het universum hem toewierp. Waaronder ook de ontmoeting met een bijzondere vrouw: Ruth, die hem leerde mediteren en visualiseren.

Naast het verhaal loopt de praktische ‘handleiding’ voor het leren regisseren van je eigen leven. Dat wat Ruth aan James leerde, wil hij via dit boek aan jou leren.
En in dat deel werd ik vooral geraakt door het openen van je hart. Het deel dat gaat over het leren voelen van wat je daadwerkelijk wilt.

Vreemd dat ik hier een boekenkast begin en dat ik eigenlijk helemaal niet teveel wil vertellen over wat er allemaal te lezen is in dit boek. Maar dat ik, wanneer je geïnteresseerd bent in meditatie en manifesteren, je dit (Engelstalige) boek van harte kan aanraden.

De stukjes die ik graag wil onthouden heb ik opgeschreven, dus voel je vrij om daar ook nog te nieuwsgierigen 🙂

Veel leesplezier!

Liefs,

Karlijn

Reacties

reacties

Leave a Reply